Receptek

Saláta fehér tonhalból, pácolt uborkával és savanyúsággal

A hét feléhez érkeztünk egy ízekben és színekben gazdag salátával; egyike azoknak az ételeknek, amelyek a szemmel való belépés után hatalmas örömet okoznak az ízlelésnek. Manuel a receptjével megmutatja, hogy ő az ízek igazi művésze, és hogy egy előre megfontolt szakács kettőt ér, hiszen bizonyos előkészületek készenlétben tartása nagy segítség lehet.

Összetevők

  • Fehér tonhal – 115 g
  • Gourmet salátakeverék
  • Paradicsom
  • Pirospaprika
  • Zöldpaprika
  • Répa
  • Uborka – egy kicsi
  • Tavaszi hagyma
  • Sultanas
  • Ananász, természetes
  • Kapribogyó
  • Extra szűz olívaolaj
  • Almaecet
  • Bors

Elkészítés

Pácolt uborka és savanyított zöldségek:

  1. A meghámozott és finomra vágott uborkát két rész almaecet, egy rész víz, fehér bors és egy teáskanál cukor keverékébe tesszük. Fél órán át ott tartjuk.
  2. A savanyított zöldségeket előre el lehet készíteni: a paprikát és a sárgarépát julienne csíkokra vágva, és ugyanezzel a recepttel pácoljuk be az uborkát is; mivel több napig tartósítottuk őket, a zöldségek jól be fognak pácolódni.

Tálalás:

  1. Egy meglehetősen nagy tányér alját borítsa be az uborkával.
  2. Tegyen egy tálalókarikát a közepére, és helyezze rá a salátát, az apró darabokra vágott ananászt, a szultánát és a julienne-csíkokra vágott újhagymát.
  3. A tetejére vékonyan meghámozott paradicsomot teszünk.
  4. Befejezzük a fehér tonhal, kapribogyó és kapribogyó szétterítve a karikán.
  5. Amikor tálalásra kerül a sor, a gyűrűvel a helyére tesszük, és végül köré tesszük a savanyúságokat. Távolítsa el a gyűrűt, és tálalja.