1890 óta

"Serrats" Konzervgyár

1890-ben José Serrats megalapította a vállalatot Bermeóban, azzal a szándékkal, hogy megőrizze és továbbítsa a Vizcayai-öböl ízletes ízeit. A hal kivételes minőségének köszönhetően a kor legújabb technikáit alkalmazta a vezető franciaországi konzervgyárakból, ami lehetővé tette számára, hogy termékeit gyorsan bevezesse a különböző európai piacokon.

1914-ben a "Hijos de José Serrats" megkezdte exportját az észak-amerikai piacra.

Videó lejátszása

A legfrissebb hal

Csak a legjobb alapanyagokat használjuk, fehér tonhal (Albacore) és szardella a legjobb minőségű. Kifejezetten válogatott halak és mindig hagyományos halászati technikák alkalmazásával.

Kézműves feldolgozás

Fehér tonhal (Albacore) és szardella konzervjeinket gondos kézműves eljárással készítjük, amelyet öt generáción keresztül tanultunk és fejlesztettünk.

Ez a gondos munka és a legjobb nyersanyagok - hal, olaj és csomagolás - kiválasztása együttesen garantálja termékeink minőségét, és így érjük el célunkat: a kivételes minőségű konzerveket.

Modern technológia

Létesítményeink innovatív technológiákat alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik számunkra termékeink jobb kiválasztását, előkészítését és karbantartását, garantálva, hogy termékeink optimális körülmények között jutnak el ügyfeleinkhez.

Ez, valamint a gondos és szigorú minőségellenőrzési rendszer teszi lehetővé számunkra, hogy bízzunk abban, hogy termékeink magas minősége megfelel a legmagasabb elvárásoknak bármelyik piacon, legyen az hazai vagy nemzetközi.